Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel

Park Zoo

Hotel To je nedvomno hotel, ki temelji na živalski temi. Vendar oblikovalci niso preprosto ustvarili niza čudovitih in gracioznih instalacij v obliki živali, da bi pritegnili veliko pozornosti na zelo konkurenčnem trgu. Oblikovalci prostor so preplavili z globoko ljubeznijo do živali, oblikovalci so hotel spremenili v umetniško razstavo, kjer lahko kupci opazujejo in občutijo resnično stanje, s katerim se soočajo ogrožene živali v sedanjem trenutku.

Ime Projekta : Park Zoo, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Park Zoo Hotel

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.