Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Chiglia

Miza Chiglia je kiparska miza, katere oblike spominjajo na oblike čolna, hkrati pa predstavljajo srce celotnega projekta. Koncept je bil preučen zaradi modularnega razvoja, ki izhaja iz osnovnega modela, ki je predlagan tukaj. Linearnost snopa golobice v kombinaciji z možnostjo, da se vretenci prosto drsijo po njej, zagotavljajo stabilnost mize in omogočajo, da se razvije v dolžino. Te funkcije omogočajo enostavno prilagoditev ciljnemu okolju. Dovolj bo povečati število vretenc in dolžino žarka, da dobimo želene dimenzije.

Ime Projekta : Chiglia, Ime oblikovalcev : Giuliano Ricciardi, Naročnik ime : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.