Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posoda

Goccia

Posoda Goccia je posoda, ki dom okrasi z mehkimi oblikami in toplimi belimi lučkami. To je sodobno domače ognjišče, stičišče srečne ure s prijatelji na vrtu ali mizica za branje knjige v dnevni sobi. To je komplet keramičnih posod, primernih za zadrževanje tople zimske odeje, pa tudi sezonsko sadje ali steklenico sveže poletne pijače, potopljeno v led. Posode visijo s stropa z vrvjo in jih je mogoče postaviti na želeno višino. Na voljo so v 3 velikostih, od katerih je največja lahko zaključena z masivnim hrastovim vrhom.

Ime Projekta : Goccia, Ime oblikovalcev : Giuliano Ricciardi, Naročnik ime : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Posoda

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.