Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Omarica

Arca

Omarica Arca je monolit, ujet v mrežo, skrinjo, ki plava po zraku skupaj z vsebino. Lakirana posoda mdf, zaprta v idealno mrežo iz masivnega hrasta, je opremljena s tremi skupnimi predali za ekstrakcijo, ki jih je mogoče organizirati glede na različne potrebe. Trda mreža iz hrastovega hrasta je bila oblikovana tako, da ustreza termoformiranim steklenim ploščam, da dobi organsko obliko, ki simulira zrcalo vode. Celotna omara počiva na prozorni metakrilatni podpori, da poudari idealno plavanje.

Ime Projekta : Arca, Ime oblikovalcev : Giuliano Ricciardi, Naročnik ime : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Omarica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.