Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vila

Identity

Vila Identitetna vila je postavljena na majhni parceli z veliko omejitvami, je eksperiment za moderne prizidke, da bi z modernim jezikom izrazil duh in značilnosti stare zgradbe. Koncept je močno in očitno ločitev razširitve od obstoječe strukture. Nepopolnost izdelave in način kroženja in interakcije s staro hišo bi morali odmevati v novem dodatku, ki bi odgovarjal sodobnim življenjskim potrebam. Nastala vila hrani identiteto preteklosti s sodobnim jezikom. Ima nove pristope in različne perspektive za razširitve.

Ime Projekta : Identity, Ime oblikovalcev : Tarek Ibrahim, Naročnik ime : Paseo Architecture.

Identity Vila

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.