Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Žig

Carimbo

Žig Žig za identifikacijo njegovega lastnika in njegovega dela ter ga povsod odnese. Sprva je bil namen najti način približevanja svetu brez povezave. Nekaj podobnega kot vizitka, samo bolj klasična, cenejša in okolju prijazna. Torej je bila znamka (carimbo) izbira. Podpis. Njegov notranji del predstavlja Igorjev zmeden in lep ustvarjalni postopek, okrogel okvir pa ga ovije v fluidnost in mu daje namen. Ta dva kombinirana sestavita teksturo, skozi katero lahko prehaja črnilo, kar zagotavlja popolno podporo njegovi osebni znamki. Končno Minion Pro pisno zapiše kontaktne podatke.

Ime Projekta : Carimbo, Ime oblikovalcev : Igor Pinheiro, Naročnik ime : Igor Pinheiro.

Carimbo Žig

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.