Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Blagovna Znamka

1869 Principe Real

Blagovna Znamka 1869 Principe Real je nočitev z zajtrkom, ki se nahaja v najbolj trendovskem kraju v Lizboni - Principe Real. Madonna je pravkar kupila hišo v tej soseski. Ta B&B se nahaja v stari palači iz leta 1869 in ohranja stari čar v kombinaciji s sodobno notranjostjo ter mu daje razkošen videz in občutek. Ta znamka je bila potrebna, da te vrednote vključi v svoj logotip in aplikacije blagovne znamke, da odraža filozofijo te edinstvene nastanitve. Rezultat je logotip, ki združuje klasično pisavo, ki spominja na stare številke vrat, s sodobno tipografijo in podrobnostmi stilizirane ikone postelje v L Realu.

Ime Projekta : 1869 Principe Real, Ime oblikovalcev : João Loureiro, Naročnik ime : João Loureiro.

1869 Principe Real Blagovna Znamka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.