Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ženskih Oblačil

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženskih Oblačil Zasnova Hybrid Beauty kolekcije je uporabiti simpatičnost kot mehanizem preživetja. Simpatične lastnosti so trakovi, ruševi in rože, ki jih oblikujejo s tradicionalnimi tehnikami mlinarstva in mode. To poustvari stare tehnike couture v sodobni hibrid, ki je romantičen, temen, a tudi večen. Celoten postopek oblikovanja Hybrid Beauty spodbuja trajnost za ustvarjanje brezčasnih modelov.

Ime Projekta : Hybrid Beauty, Ime oblikovalcev : Moon Jung Chang, Naročnik ime : Moon Chang Design Studio.

Hybrid Beauty Kolekcija Ženskih Oblačil

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.