Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hišo

Basalt

Hišo Izdelana tako za udobje, kot tudi za eleganco. Ta oblika je resnično privlačna in izjemna znotraj in zunaj. Značilnosti vključujejo hrastov les, okna, ki prinašajo veliko sončne svetlobe, pomirjujoče za oči. Očaralo je zaradi svoje lepote in tehnike. Ko ste enkrat v tej hiši, ne morete opaziti spokojnosti in občutka oaze, ki vas prevzame. Lahka drevesa in okolica s sončnimi žarki naredijo to hišo edinstven kraj za življenje daleč stran od napornega mestnega življenja. Hiša Basalt je zgrajena tako, da prija in sprejme različne ljudi.

Ime Projekta : Basalt, Ime oblikovalcev : Aamer Qaisiyah, Naročnik ime : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Hišo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.