Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Zgradba

Amadai Center

Večnamenska Zgradba Razcvet rojstva in paradoks hrapavosti / elegance, ki jo zaznava gorska regionalna pokrajina, sta v središču zasnove. Pri rojstvu se najprej pojavi glava, zato se zdi, da polovica stavbe pokoplje polovico stavbe. Konceptualni paradoks se pojavlja v množičnih oblikah stavbe izven njenega zelenega konteksta, ki je cvetel od znotraj skozi svoje infiltrirane odprte prostore. Vidnost od mesta do kraja in drugače, trajnost, kontekstualno oblikovanje, lokalna dediščina in izboljšanje ekoloških in pri oblikovanju potekajo socialni vidiki projekta

Ime Projekta : Amadai Center, Ime oblikovalcev : Notash Ghajar Dadjoo, Naročnik ime : NDAStudio.

Amadai Center Večnamenska Zgradba

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.