Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obešalnik Za Metulje

Butterfly

Obešalnik Za Metulje Obešalnik metuljev je dobil ime zaradi podobnosti obliki letečega metulja. To je minimalistično pohištvo, ki ga je mogoče sestaviti na primeren način zaradi zasnove ločenih komponent. Uporabniki lahko obešalnik hitro sestavijo z golimi rokami. Ko se je treba premikati, je priročno prevažati po demontaži. Namestitev poteka samo v dveh korakih: 1. zložite oba okvira skupaj, da tvorita X; in okvirje v obliki diamanta na vsaki strani prekrivajte. 2. Leseni kos potisnite skozi prekrivne okvirje v obliki diamanta na obeh straneh, da držijo okvirje

Ime Projekta : Butterfly, Ime oblikovalcev : Lu Li, Naročnik ime : Li Feng.

Butterfly Obešalnik Za Metulje

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.