Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sedež Podjetja

Nippo Junction

Sedež Podjetja Glavni sedež podjetja Nippo je zgrajen na večplastnem križišču mestne infrastrukture, hitre ceste in parka. Nippo je vodilno podjetje v cestni gradnji. Michi, ki v japonščini pomeni "ulica", kot osnovo njihovega oblikovalskega koncepta definirajo kot "tisto, kar povezuje različne komponente". Michi zgradbo povezuje z urbanim kontekstom in med seboj povezuje tudi posamezne delovne prostore. Michi je bil okrepljen za ustvarjanje ustvarjalnih povezav in za uresničitev Junction Place edinstvenega delovnega mesta, ki je možno le tukaj pri Nippu.

Ime Projekta : Nippo Junction, Ime oblikovalcev : Takahiro Ichimaru,Tetsuya Tatenami, Naročnik ime : Nippo Corporation.

Nippo Junction Sedež Podjetja

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.