Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel

Shanghai Xijiao

Hotel Ta projekt je preurejena vila s petimi nadstropji v šangajskem predmestju, zajema približno 1.000 kvadratnih metrov. Dekor povezuje živo kitajsko občutek od stropa do kamnite postavitve na tleh. Strop je okrašen s črno barvo in sivo ploščo iz nerjavečega jekla, ki omogoča, da skrita svetloba prehaja skozi vrzeli. Materiali, kot so furnir iz lesa, nerjavno jeklo in slika, ki pomeni nov kitajski občutek, se mešajo skupaj, da se ustvari nov kitajski prostor. Na splošno je cilj oblikovanja ljudi približati Šanghaju in v bistvu bližje sebi.

Ime Projekta : Shanghai Xijiao, Ime oblikovalcev : Yuefeng ZHOU, Naročnik ime : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Shanghai Xijiao Hotel

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.