Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranjost Maloprodajnega Prostora

Studds

Notranjost Maloprodajnega Prostora Studds Accessories Ltd je proizvajalec dvokolesnih čelad in dodatkov. Čelade Studds so bile tradicionalno naprodaj v prodajnih mestih z več znamkami. Zato je bilo treba ustvariti identiteto znamke, ki si jo zasluži. D'art je konceptualiziral trgovino z inovativnimi točkami, kot so navidezna resničnost izdelkov, interaktivne mize za zaslon na dotik in čistilni stroji za čelade itd. Študira trgovino s čeladami in dodatki je potegnila večje število kupcev, ki so se odpravili na drobno potovanje kupcev na naslednjo stopnjo.

Ime Projekta : Studds, Ime oblikovalcev : D'ART PVT LTD, Naročnik ime : Studds.

Studds Notranjost Maloprodajnega Prostora

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.