Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Italijansko Craft Pivo

East Side

Italijansko Craft Pivo Obrtno pivo v majhnem mestu v osrednji Italiji, vsako pivo ima svojo zgodbo, vsaka zgodba je povedana na svoji etiketi. Tehnika kolaža je poleg tega, da je elegantna in vsestranska, vstaviti nekaj vizualnih elementov, ki poudarjajo identiteto izdelka, na primer navedbe pomena imena, tipologijo piva in njegove sestavine. Dizajn logotipa, ki predstavlja celostno podobo, temelji na preprosti obliki. Ta oblika je bila reproducirana na matričnih listih in na sistemu simbolov vsakega posameznega piva s pomočjo prilagoditve, ki je barvita in heraldična.

Ime Projekta : East Side, Ime oblikovalcev : Roberto Terrinoni, Naročnik ime : Roberto Terrinoni.

East Side Italijansko Craft Pivo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.