Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nizka Miza

Dond

Nizka Miza Oblikovalska pripoved Donda je preprostost, vendar vsestranska. Preprost spajalni del ustvarja s 3D-tiskalnikom in minimalno zasnovo delov, da lahko potrošnik zlahka sestavi mizo ali jo razstavi za prevoz med prevozom. Cilj oblikovalca je bil, da Dond sodeluje pri vsakodnevnih potrebah potrošnikov, da uživa lažji življenjski slog za vsako priložnost v zaprtih prostorih ali na prostem. Dond uporablja preprost oblikovni pristop, na primer da zgornja površina ni pritrjena na noge in se zlahka odstrani, tako da se uporablja kot pladenj.

Ime Projekta : Dond, Ime oblikovalcev : Jinyang Koo, Naročnik ime : wuui.

Dond Nizka Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.