Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavč

Gloria

Kavč Oblikovanje ni le zunanja oblika, ampak je tudi raziskava notranje strukture, ergonomije in bistva predmeta. V tem primeru je oblika zelo močna sestavina, izdelek pa ji daje posebnost. Prednost Glorije je v tem, da je 100-odstotno prilagodljiv in dodaja različne elemente, materiale in zaključke. Velika posebnost so vsi dodatni elementi, ki jih lahko z magneti dodate na strukturo, kar izdelku daje stotine različnih oblik.

Ime Projekta : Gloria, Ime oblikovalcev : Paolo Demel, Naročnik ime : Demel Design.

Gloria Kavč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.