Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obnova Starega Gradu

Timeless

Obnova Starega Gradu Lastnik je aprila 2013 kupil Crawfordton House na Škotskem in si prizadeval, da bi povrnil prvotni okus starodavnega škotskega plemstva in združljiv s sodobnim življenjem. Značilnosti in zgodovinske nahajališča antičnega gradu so ohranjene z izvirnim okusom. Oblikovalska estetika in regionalna kultura različnih stoletij trčita z umetniškimi iskricami v istem prostoru.

Ime Projekta : Timeless, Ime oblikovalcev : MAN ON KENNETH KO, Naročnik ime : .

Timeless Obnova Starega Gradu

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.