Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Quilling

Archangel Michael

Quilling Nadangel Mihael je del Framing Quilling, ki ga je ustvaril Niamh. Njen navdih za ustvarjanje tega Quillingovega dela nadangela Mihaela je prišel od njene matere. Ko je bila njena babica zelo bolna, je bila Niamhina mama v njihovem avtomobilu in značka za nadangela Mihaela je padla iz ogledala v žep, ko je babica minila, in to jim je vso tolažbo vedelo, da jo ščitijo. Cilj je ustvariti začetni vpliv, ko gledalec opazuje del, iz tega pa gledalce približa, da vidijo vpletene podrobnosti.

Ime Projekta : Archangel Michael, Ime oblikovalcev : Niamh Faherty, Naročnik ime : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.