Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plavalni Klub

Loong

Plavalni Klub Kombinacija storitveno usmerjenega poslovanja z novimi poslovnimi oblikami je trend. Oblikovalec eksperimentalno združuje pomožne funkcije projekta z glavno dejavnostjo, znova optimizira glavne funkcije športnega treninga staršev in otrok ter projekt vgradi v celovit prostor plavanja in športne vzgoje, ki vključuje zabavo in prosti čas.

Ime Projekta : Loong, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Loong Plavalni Klub

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.