Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanje

Home in Picture

Stanovanje Projekt je življenjski prostor, ustvarjen za štiričlansko družino z dvema otrokoma. Vzdušje sanj, ustvarjeno z oblikovanjem doma, ne izvira le iz pravljičnega sveta, ustvarjenega za otroke, temveč tudi iz futurističnega občutka in duhovnega šoka, ki ga prinaša izziv pri tradicionalni opremi za dom. Oblikovalec ni bil vezan na toge metode in vzorce, zato je tradicionalna logika razpadla in predstavila novo razlago življenjskega sloga.

Ime Projekta : Home in Picture, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Home in Picture Stanovanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.