Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Otroški Klub

Meland

Otroški Klub Celoten projekt je zaključil odličen izraz tematskega otroškega igrišča starš-otrok, ki prikazuje visoko stopnjo popolnosti in doslednosti v poenostavljeni in vesoljski pripovedi. Subtilna zasnova linije povezuje različna funkcionalna področja in uresničuje racionalnost pretokov obiskovalcev. Pripoved o prostoru povezuje različne prostore skozi celoten zaplet in potrošnike pripelje do čudovitega potovanja interakcije med staršem in otrokom.

Ime Projekta : Meland, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Meland Otroški Klub

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.