Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalna Umetnost

Crazy Head

Digitalna Umetnost Vsak človek ima svoje znake, kot so različni ego, mišljenje in osnovna narava. Umetnik Jinho Kang je izjavil, da je iz tega prišla Nora glava. Torej avto predstavlja človekov ego. Človek gleda avto in se ga želi znebiti, a se ne more. Zdelo se jim je, da se za vedno držijo skupaj. Moško oko je pretirano kot v risanem slogu. Čeprav je tema težka, je vse, kar je storil pri tem delu, videti bolj zabavno in priložnostno.

Ime Projekta : Crazy Head, Ime oblikovalcev : Jinho Kang, Naročnik ime : Jinho Kang.

Crazy Head Digitalna Umetnost

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.