Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Rižev Paket

Songhua River

Rižev Paket Songhua River Rice je vrhunski rižev izdelek v skupini SOURCEAGE Food Group. Ko se že približuje tradicionalni kitajski festival - Pomladni festival, s pomočjo lepo pakiranega riževega izdelka oblikujejo kot darila kupcem daril spomladanskega festivala, zato celoten dizajn mora odmevati v prazničnem vzdušju pomladnega festivala, ki poudarja tradicionalne kitajske kulturne elemente in ugodno dober pomen.

Ime Projekta : Songhua River, Ime oblikovalcev : 33 and Branding, Naročnik ime : SOURCEAGE.

Songhua River Rižev Paket

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.