Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalni Recepti Družbenih Medijev

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Družbenih Medijev Unilever Food Solutions je zadolženo rezidenčno kuharico Heidi Heckmann (regionalni kuharski kuhar, Cape Town) zadolžil, da ustvari 11 edinstvenih receptov začimbnih mešanic z uporabo ponudbe začimb Robertsons. V okviru kampanje "Naše potovanje, tvoje odkritje" je bila ideja ustvariti edinstvene slike in modele z uporabo teh sestavin za zabavno Facebook kampanjo. Vsak teden je Edinstvena mešanica začimb Chef Heidi objavljena kot medijsko bogata Facebook platna. Vsak od teh receptov je na voljo tudi za prenos iPada na spletni strani UFS.com.

Ime Projekta : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Ime oblikovalcev : Lize-Marie Swan, Naročnik ime : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Digitalni Recepti Družbenih Medijev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.