Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tiskani Oglas

Nissan Duck

Tiskani Oglas Nissan Parts and After Sales je divizija družbe Nissan, Južna Afrika. Ker je novembra prišel poletni dež, je Nissan želel svoje stranke spomniti na pomen preverjanja metlic brisalcev v teh vlažnih mesecih. Ko nameščate originalne Nissanove metlice brisalcev, dajete sebi in svojemu avtomobilu enako zaščito pred dežjem, kot jih morajo race zaščititi pred vodo.

Ime Projekta : Nissan Duck, Ime oblikovalcev : Lize-Marie Swan, Naročnik ime : Nissan South Africa.

Nissan Duck Tiskani Oglas

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.