Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Glasbena Priporočila Storitev

Musiac

Glasbena Priporočila Storitev Musiac je glasbeno priporočilo, s pomočjo proaktivne udeležbe poišče natančne možnosti za svoje uporabnike. Njegov namen je predlagati alternativne vmesnike, s katerimi bi izzvali algoritem avtokracije. Filtriranje informacij je postalo neizogiben iskalni pristop. Vendar ustvarja učinke komornih odmevov in omeji uporabnike v svojem območju udobja, tako da strogo upoštevajo njihove želje. Uporabniki postanejo pasivni in nehajo dvomiti v možnosti, ki jih ponuja stroj. Poraba časa za pregled možnosti lahko poveča velike bio-stroške, vendar je to napor, ki ustvarja smiselno izkušnjo.

Ime Projekta : Musiac, Ime oblikovalcev : Chia-Min Lin, Naročnik ime : LinStudio.

Musiac Glasbena Priporočila Storitev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.