Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Skladišče Čaja

Redo

Skladišče Čaja Koncept projekta razbije enojno funkcijo tradicionalnega skladišča in ustvari novo sceno v skladu z življenjskim slogom prek mešanega območja. Z vključevanjem vedenjske slike sodobnega mestnega življenja (knjižnice, galerije, razstavne dvorane, centri za degustacijo čajev in pijač) pretvori en sam mikroprostor v "odprto urbano območje" v "večjem" obsegu. Projekt poskuša združiti zasebna povabila in makro-estetsko izkušnjo javnih institucij.

Ime Projekta : Redo, Ime oblikovalcev : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Naročnik ime : SIGNdeSIGN.

Redo Skladišče Čaja

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.