Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Voziček

Evolutionary

Voziček Izdelek je navdihnjen z običajnimi življenjskimi izkušnjami za varstvo otrok pri ravnanju z različnimi otroškimi izdelki v različnih pogojih. Ima evolucijski sistem treh kombiniranih funkcij, ki se razlikuje od tradicionalnih. Ko želijo otroke peljati v bližnji park, to pokaže prvotno funkcijo. Ljudje lahko izberejo tudi kolesarjenje, okolju prijazen način potovanja in ga postavijo na zadnji sedež. Če se otrok počuti lačen, se lahko kadar koli razvije do hranjenja z otroškim stolčkom. Njegova evolucijska značilnost dosega varnost, udobje in hladen videz.

Ime Projekta : Evolutionary, Ime oblikovalcev : Yuefeng ZHOU, Naročnik ime : Yuefeng ZHOU.

Evolutionary Voziček

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.