Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je redek in drag. Njegovo aromo je mogoče dobiti le s kurjenjem ali ekstrakcijo, ki jo uporablja v zaprtih prostorih in si jo privošči le malo uporabnikov. Da bi odpravili te omejitve, so po triletnih prizadevanjih z več kot 60 dizajni, 10 prototipi in 200 poskusi ustvarjeni pametni difuzor arome in naravne ročno izdelane tablete agarwood. Dokazuje nov možni poslovni model in uporabo konteksta za industrijo agarwood. Uporabniki lahko preprosto vstavijo difuzor v avtomobil, z lahkoto prilagodijo čas, gostoto in raznolikost arome ter uživajo v potopni aromaterapiji kamor koli in kadar koli vozijo.

Ime Projekta : Theunique, Ime oblikovalcev : Dr. MICKEY MENGTING Zhang, Naročnik ime : THEUNIQUE.

Theunique Pametni Difuzor Arome

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.