Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetniška Instalacijska Zasnova

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umetniška Instalacijska Zasnova Namestitvena zasnova japonskega plesa. Japonci so že od nekdaj kopičili barve, da bi izražali svete stvari. Tudi zlaganje papirja s kvadratnimi silhuetami je bilo uporabljeno kot stvar, ki predstavlja sveto globino. Nakamura Kazunobu je zasnoval prostor, ki spreminja atmosfero s spreminjanjem v različne barve s tako kvadratnim "nabiranjem" kot motivom. Plošče, ki letijo v zračnem središču na plesalcih, pokrivajo nebo nad odrskim prostorom in prikazujejo videz svetlobe, ki prehaja skozi prostor, ki ga ni mogoče videti brez plošč.

Ime Projekta : Kasane no Irome - Piling up Colors, Ime oblikovalcev : Nakamura Kazunobu, Naročnik ime : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Umetniška Instalacijska Zasnova

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.