Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Klub Za Prosti Čas

Central Yosemite

Klub Za Prosti Čas Vrnite se k preprostosti življenja, soncu se skozi okno križajo svetlobe in sence. Da bi bolje odražali naravni okus v celotnem prostoru, v celoti izkoristite obliko hlodov, preprosto in elegantno, humanistično udobje, poudarite umetniško vzdušje v prostoru. Orientalski šarm ton z edinstvenim prostorskim razpoloženjem. To je še en izraz notranjosti, je naraven, čist, spremenljiv.

Ime Projekta : Central Yosemite, Ime oblikovalcev : LXL INTERIOR DESIGN, Naročnik ime : SHENZHEN LXL INTERIOR DESIGN.

Central Yosemite Klub Za Prosti Čas

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.