Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Družinski wellness Termalija je zadnji v nizu projektov, ki jih je Enota zgradila v Termah Olimia v zadnjih petnajstih letih in zaključuje popolno preobrazbo zdraviliškega kompleksa. Oblika, barva in obseg nove gruče tetraedrskih zvezkov, gledano od daleč, so nadaljevanje gruče okoliških podeželskih zgradb, ki se vizualno širi v osrčje kompleksa. Nova streha deluje kot velika poletna senca in ne uživa nobenega dragocenega zunanjega prostora.

Ime Projekta : Termalija Family Wellness, Ime oblikovalcev : Enota, Naročnik ime : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Bazeni

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.