Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

Winetime Seafood

Embalaža Zasnova embalaže za serijo Winetime Seafood mora pokazati svežino in zanesljivost izdelka, ugodno se mora razlikovati od konkurentov, biti harmonična in razumljiva. Uporabljene barve (modra, bela in oranžna) ustvarjajo kontrast, poudarjajo pomembne elemente in odražajo pozicioniranje blagovne znamke. Razviti edinstven koncept razlikuje serijo od drugih proizvajalcev. Strategija vizualnih informacij je omogočala prepoznavanje raznolikosti izdelkov iz serije, uporaba ilustracij namesto fotografij pa je embalažo naredila bolj zanimivo.

Ime Projekta : Winetime Seafood, Ime oblikovalcev : Olha Takhtarova, Naročnik ime : SOT B&D.

Winetime Seafood Embalaža

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.