Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano

Darin

Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano Darin je zasnovan tako, da osvobaja sodobne ljudi od nenaklonjenosti tradicionalnim korejskim prehrambenim izdelkom v družbi utrujenosti in odlikuje preprosto, grafično jasnost pri dostavi paketov po občutku sodobnih ljudi, za razliko od neoblikovanih podob, ki jih uporabljajo tradicionalne korejske trgovine z zdravo hrano . Vsi modeli so narejeni iz motivov krvnega obtoka, ki prikazujejo cilj, kako utrujenim 20-im in 30-imam let zagotoviti življenjsko moč in zdravje.

Ime Projekta : Darin, Ime oblikovalcev : Hee soo Son, Naročnik ime : Darin.

Darin Embalaža Za Korejsko Zdravo Hrano

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.