Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Električno Kolo

Ozoa

Električno Kolo Električno kolo OZOa ima okvir z značilno 'Z' obliko. Okvir tvori neprekinjeno linijo, ki povezuje ključne funkcionalne elemente vozila, kot so kolesa, volan, sedež in stopalke. Oblika 'Z' je usmerjena tako, da njena struktura zagotavlja naravno vgrajeno zadnje vzmetenje. Ekonomičnost teže zagotavlja uporaba aluminijastih profilov v vseh delih. V okvir je vgrajena odstranljiva litij-ionska baterija za ponovno polnjenje.

Ime Projekta : Ozoa, Ime oblikovalcev : Nimrod Riccardo Sapir, Naročnik ime : Ningbo MYWAY Intelligent Technology Co. Ltd..

Ozoa Električno Kolo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.