Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pekarna

Schwarzwald Recipe

Pekarna Medtem ko so se z gospo, ki je bila lastnik te nemške pekarne v mestu Taipei, srečevali z D.More Design Studio, so bili navdihnjeni tako iz pravljic kot s jedrnatimi vtisi o Nemčiji. Schwarzwald, od koder izvira nemški tajni recept, so predstavljali podobo črnega gozda, v ozadju pa so nastavili dve leseni kabini, napolnjeni z kruhom, v srednjem gozdu, obkroženi z ikoničnimi stoli Bauhaus z rdečimi jagodami, kot so luči, ki visijo zgoraj. Vzorec lesenega okvirja tradicionalnih nemških hiš je bil spremenjen v police iz jeklenih okvirjev in pročelje v trgovini.

Ime Projekta : Schwarzwald Recipe, Ime oblikovalcev : Matt Liao, Naročnik ime : D.More Design Studio.

Schwarzwald Recipe Pekarna

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.