Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Metro Postaja

Biophilic

Metro Postaja Storitve oblikovanja železniških sistemov Istanbul-Phase 1 povezujejo dve zeleni jedri, nacionalni vrt in beograjske gozdove v Istanbulu. Linija je zasnovana tako, da posnema dolgo zeleno dolino, ki povezuje dve zeleni jedri. Zasnova vključuje parametre biofilne in trajnostne arhitekture. Vizualna povezava z zunanjostjo, naravna svetloba in prezračevanje so dovoljeni skozi strešno okno, zelena stena pa pomaga čiščenju zraka v postaji. Previdno je postavljen vidni stolpec, ki povzema drevesno obliko, da ustvari poudarjeno točko, kjer se množice lahko zadržijo.

Ime Projekta : Biophilic, Ime oblikovalcev : Yuksel Proje R&D and Design Center, Naročnik ime : Yuksel Proje.

Biophilic Metro Postaja

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.