Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Smartwatch

Simple Code II

Smartwatch Zasnova Simple Code II naj bi ciljala na čim več vidikov življenja. Tri barvne kombinacije, modra / črna, bela / siva in rjava / vijolična, ne pokrivajo samo uporabnikov različnih starosti in spola, temveč so primerne tudi za seznanjanje poslovnih in priložnostnih oblačil. Postavitev je namenjena lažji uporabniški izkušnji. Na sredini številčnice mesec, datum in dan tvorijo črto, ki na polovici prereže uro ure, prenaša vizualno ravnovesje.

Ime Projekta : Simple Code II, Ime oblikovalcev : Pan Yong, Naročnik ime : Artalex.

Simple Code II Smartwatch

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.