Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža S Suhim Sadjem

Fruit Bites

Embalaža S Suhim Sadjem Kaj je boljšega kot hranljiv prigrizek brez krivde za vaše otroke? Zasnova embalaže Fruit Bites je zasnovana tako, da spodbuja otroke, da spremenijo svoje navade prigrizka in se odločijo za uživanje naravnega suhega sadja namesto prigrizkov. Cilj je opolnomočiti vsakega starša, da spremeni svoj prigrizek svojega otroka. Izziv je oblikovati znake, ki odražajo koristi sadja, ki jih otroci zlahka razumejo in navajajo kot nekaj kul in zdrav. Mango ima pomembno vlogo pri zdravju kože. Banana vam pomaga vzdrževati normalen vid. Apple je dober za vaš spomin in koncentracijo.

Ime Projekta : Fruit Bites, Ime oblikovalcev : Nour Shourbagy, Naročnik ime : Fruit Bites.

Fruit Bites Embalaža S Suhim Sadjem

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.