Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Zajemanje bistva botanične podobe je na celotnem prehodu nastal nebesni vrt, ki takoj povabi goste, da se podijo, se oddaljujejo od množice in jih pozdravijo z vhoda. Z ostrimi postavitvami se poglej naprej v prostor in se razširi z natančnimi zlatimi dotiki. Botanične metafore so še vedno živo izražene po celotni sobi, nadomeščajo vrvež, ki prihaja z ulic, in tu postane skriven vrt.

Ime Projekta : Vibrant, Ime oblikovalcev : Jacksam Yang, Naročnik ime : YHS DESIGN.

Vibrant Frizerski Salon

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.