Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pohištvo

Jw Outdoor

Pohištvo Oblikovalec je pod vplivom origamija ustvaril minimalističen zunanji stol z edinstveno obliko, ki ustvarja vznemirljivo in privlačno vzdušje za zunanje okolje. Živahne barvne izbire stolov Jw ustrezajo potrebam različnih prostorov in slogov, njegova aluminijasta zasnova pa omogoča največjo nosilnost z najlažjim materialom. Zaradi svoje korozijske odpornosti, zanesljivosti in kakovosti so primerni za zunanjo uporabo. Dodatna zunanja miza se lahko obesi na stol, kar omogoča postavitev skodelic za vodo, mobilnih telefonov, knjig itd. Pri uporabi na prostem.

Ime Projekta : Jw Outdoor, Ime oblikovalcev : Jingwen Li, Naročnik ime : LUMY HOUSE 皓腾家居.

Jw Outdoor Pohištvo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.