Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vodilna Trgovina

Zhuyeqing Green Tea

Vodilna Trgovina Pitje čaja zahteva tako ugodno okolje kot dobro razpoloženje. Oblikovalec predstavi motiv oblaka in gore na način prostoročnega slikanja s črnilom in v zaprt omejen prostor popestri par čudovitih kitajskih pokrajinskih slik. Oblikovalec je s prilagojenimi nosilci funkcij ustvaril senzorično izkušnjo za potrošnike, kar prinaša ogromen čutni vpliv.

Ime Projekta : Zhuyeqing Green Tea, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Zhuyeqing Green Tea Vodilna Trgovina

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.