Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kinetična Oddaja Elektronskih Bobnov

E Drum

Kinetična Oddaja Elektronskih Bobnov Navdihnila jih je žirosfera. oddaja združuje številne elemente, ki skupaj ustvarjajo izjemno doživetje. Namestitev spremeni svojo obliko in ustvari dinamično okolje, kjer bobnar lahko nastopa. Edrum razbije oviro med zvočno svetlobo in prostorom, vsaka nota se prevede v svetlobo.

Ime Projekta : E Drum, Ime oblikovalcev : Idan Herbet, Naročnik ime : Teta Music , Cochavi&Klein.

E Drum Kinetična Oddaja Elektronskih Bobnov

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.