Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nov Vzorec Porabe

Descry Taiwan Exhibition

Nov Vzorec Porabe Razstava na Mountain Alishan, znani turistični atrakciji na Tajvanu, združuje umetnost s tajvansko tradicionalno industrijo čajev. Sodelovanje na tej razstavi lahko prinese nov poslovni modul. Na vsakem paketu lahko turisti vidijo različne izraze, ki prenašajo isto temo, & quot; Tajvan. & Amp; quot; Potopljeni v čudovito pokrajino Tajvana, bodo obiskovalci globlje spoznali tajvansko čajno kulturo in industrijo.

Ime Projekta : Descry Taiwan Exhibition, Ime oblikovalcev : SHAN MAI FOOD, Naročnik ime : Tea Farm No. 35.

Descry Taiwan Exhibition Nov Vzorec Porabe

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.