Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Servisna Pisarna

Miyajima Insurance

Servisna Pisarna Koncept projekta je "povezati pisarno z mestom" in izkoristiti okolje. Spletno mesto se nahaja na mestu, kjer si ogleda mesto. Da bi ga dosegli, je bil sprejet prostor v obliki tunela, ki poteka skozi vhodna vrata do konca pisarniškega prostora. Linija stropnega lesa in črna vrzel, na katero so nameščene luči in klimatske naprave, poudarjajo smer v mesto.

Ime Projekta : Miyajima Insurance, Ime oblikovalcev : Shinya Nomiyama, Naročnik ime : Miyajima Insurance Service.

Miyajima Insurance Servisna Pisarna

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.