Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg

FZ

Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg Varnostna oprema za vozila je bistvenega pomena. Gasilni aparati in varnostna kladiva lahko kombinacija obeh izboljšajo učinkovitost reševanja osebja v prometni nesreči. Prostor za avto je omejen, zato je ta naprava zasnovana tako, da je dovolj majhna. Lahko se postavi kamor koli v osebnem avtomobilu. Tradicionalni gasilni aparati za vozila so za enkratno uporabo in ta oblika lahko enostavno nadomesti oblogo. Je bolj udoben oprijem, uporabnikom enostavno upravljanje.

Ime Projekta : FZ, Ime oblikovalcev : Tongxin Zhang, Naročnik ime : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.