Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javno Kraljestvo

Quadrant Arcade

Javno Kraljestvo Arkada, našteta v razredu II, se je z ureditvijo prave luči na pravem mestu spremenila v vabljivo ulično prisotnost. Splošno se osvetlitev okolice uporablja holistično, njeni učinki pa so hierarhično upodobljeni, da dosežejo razlike v svetlobnem vzorčenju, ki ustvarjajo zanimanje in spodbujajo večjo uporabo prostora. Strateško vključitev za oblikovanje in postavitev dinamičnega igralskega obesega je bilo skupaj z umetnikom urejeno tako, da so vizualni učinki videti bolj subtilni kot presenetljivi. Z bledenjem dnevne svetlobe je elegantna struktura poudarjena z ritmom električne osvetlitve.

Ime Projekta : Quadrant Arcade, Ime oblikovalcev : Cehao Yu, Naročnik ime : AECOM.

Quadrant Arcade Javno Kraljestvo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.