Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografija

Coming of Age

Fotografija Na Japonskem se prihaja starost, ko deklice in dečki dopolnijo dvajset let. Pomembna je priložnost, ko zapustijo najstnike in postanejo odrasli s pravicami, odgovornostmi in svoboščinami. To je formalni enkrat v življenju. Dekleta običajno nosijo kimono, fantje pa kimono ali zahodno obleko. Vsako leto je priložnost obeležena drugi ponedeljek v januarju.

Ime Projekta : Coming of Age, Ime oblikovalcev : Ismail Niyaz Mohamed, Naročnik ime : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Fotografija

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.