Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilna Miza

Aks Sconcentrico

Jedilna Miza Tabela, navdihnjena z naravnim pojavom kraške erozije Karren, ki je prisoten v Dolomitih. Koncept tega predmeta, izdelan iz dragocenega carski marmorja iz Carrare, predstavlja lepoto in krhkost gore. V notranjosti žlebov so nameščene jeklene kroglice, ki simbolizirajo pretok vode, ki skozi čas erodira marmor. Lepota, krhkost, dinamičnost in energija so v enem samem predmetu.

Ime Projekta : Aks Sconcentrico, Ime oblikovalcev : Ascanio Zocchi, Naročnik ime : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Jedilna Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.